Erektio hieronnassa tampere

Saan nimittäin erektion hieronnassa joka kerta. Aluksi hieronta tekee hiukan kipeää mutta kun alan vihdoin rentoutua, erektio pamahtaa täysin hallitsemattomasti.

Joskus olen sisäreisien hieronnan aikana jopa lauennut. En tee tätä mitenkään tahallani tai tietoisesti eikö hieronta itsessään ole seksuaalista minulle, mutta jotenkin se rentoutuminen ja nautinnon tunne laukaisee tämän tahattoman reaktion. Miten te hierojat suhtaudutte ilmiöön? Hierojakoulu Relaxi Tampere Kertoisiko opiskelijat kokemuksia Relaxissa opiskelusta.

Jo koulutuksen aikana puhutaan siitä, että ihmiset ovat yksilöitä ja toisilla hermotukset esim sisäreisissä voi olla herkät ja aiheuttaa mm erektion tai jopa laukeamisen. Nauti vaan hieronnasta äläkä ole milläsikään noista tapahtumista. Tuskin hierojasikaan niistä piittaa eikä ainakaan numeroa tee mikäli on asiallinen ja toimii niinkuin pitää.

Näin on,samaa mieltä edellisen kanssa. Ei haittaa yhtään erektiot hierontaa. Ei haittaa kyllä minuakaan, saan välillä erektion itsekin kun huomaan että asiakkaalla on. Mielelläni tulisin asiakkaaksi, jos laitat yhteystiedot. Ei tuosta kannata nolostua, ihmisen keho ja elimistö tekee myös kontrolloimattomia asioita.

Eli kaikkea et pysty itse hallitsemaan ja käskemään aivoillasi. Siksi sinun ei kannata tuota murehtia eikä nolostua, ketä se loppujen lopuksi kiinnostaa jos sinun ku llisi alkaa jököttämään ja sitten ruittaa smegmat ulos. Kannattaa kuitenkin varottaa hierojaa että "nyt multa tulee", jotta hän ei saa smegmaa silmiinsä, ja voi ilman haittatekijöitä suorittaa työnsä loppuun. Se osoittaa sinulta sitä, että välität. Marja-hyvä, smegama ei ole se mitä ruiskahtaa vaan sperma.

Smegma on esinahan alla muhiva valkea töhkä joka muodostuu erilaisista eritteistä ja kuolleista soluista. Tuskin sitä kukaan ruikkii minnekään. Ennemmin maa repee ku h u o r a häpee.

Marja hieroi mua Taidat olla vaan Marjalle kateellinen kun se on aito ja lämmin ihminen ja osaa ottaa miesten erektiot siten että miehet eivät nolostu. Ja jos miehiltä sattuu tulemaan, Marja ottaa sen ihan luonnollisensa asiana, ,niin ettei miehet jännitä. Marja on maanläheinen ja rehevä tavallinen nainen, joka myös hieroo - paremmin kuin sinä!

Kyllä on ylä- ja ala-asteen biologiantuntien rahoituksen vähennyksellä näkyvät vaikutukset. Vaikka mitä muuta ajattelisi ja koettaisi kuinka olla rentona, niin aika usein vaan väkisinkin alkaa seisomaan varsin tanakasti. Onneksi vakiohieroja ymmärtää asian. Välillä homma on tullut hoitoon hierojan taholta kunnon rennoilla ranneliikkeillä ja öljyisin käsin.

Kutsuisin tuota fiksuksi luottohieroja suhteeksi, mikä ei sisällä mitään muuta. Kyllä mieshieroja ymmärtää myös näitäkin asioita ja ne pitää ottaa vaan mukavalla huumorilla vastaan;. Itselleni se ei ole koskaan ollut ongelma. Ja laitan aina ison pyyhkeen asiakkaan kehon suojaksi jos asiakas alasti tai kokee erektion ongelmaksi vaikka kalsarit jalassa.

Menin hierojalle kipeän selkäni takia, sain selän lääppimistä ja kaupanpäälle mulkun vatkauksen, lopulta muija otti poskeen. Muija pyysi vaan selän lääppimisen jälkeen kääntyä selälleen ja mitään kysymättä alko hommat. Itse aika ujo kaveri niin olin kyllä ihan puulla päähän lyöty ja punastelin jne. Meinasin siinä jo sanoa, että en halua tällästä käsittelyä, mutta meni liian nopeasti seksuaalisen nautinnon puolelle.

En todellakaan mitään tälläistä pyytänyt tai odottanut. Mieshierojan kädet kävi niin usein niin lähellä Käyn naishierojalla , ja hän tumputtaa kauniiksi lopuksi hoidon päättyneeksi.

Erektio kuuluu, se vain osoittaa hierottavan rentoutuneen ja on muutenkin aika luonnollista, että hieroessa tulee. Mutta näitä siemensyöksyjuttuja mun on vähän vaikea uskoa?

En uskoisi minäkään, ellei olisi itselle tapahtunut kolme eri kertaa takareisien hieronnassa, jossa edestakainen hierontaliike vääjäämättä stimuloi penistä. Joskus on hierojan kädet sujahtaneet etupuolella satunnaisesti muniin asti, mikä nostaa erektion. Kuinka kauan hieroja viipyy samalla alueella vaikuttaa, miten pitkälle erektio kehittyy.

Joka kaupungissa on thaikkuhieromoita!!!!! Jossain vaiheessa hierontaa tulee aina se hetki kun tuntuu "liian" hyvältä. Mulla yleensä pakaroita hierottaessa. Mutta otan sen osana kokonaisnautintoa, vaikka onkin mieshieroja. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sama tapahtui, mulle tossa pari viikkoo sitten, kun olin jo tutulla mieshierojalla, joka hieroi koko kropan. Hieroja siinä sanoi, että on tosi hyvä hieroa pakaratkin, kun ei ole alkkareita edessä.

Jatkoi sitten hierontaa ja tunsin et stondis alkoi kehittyä. Sitten takareisiä hieroessa mulla seisoi jo täysillä, eikä tuntunut loppuvan. Hieroja varmaan näki tilanteeni, koska kalu oli näkyvillä jalkojen välissä, eikä kääntyneenä ylöspäin.

Jonkin ajan kuluttua hän lopetti hieronnan ja pyysi sitten kääntymään selälleen. Mulla täys stondis päällä, mutta hieroja ei ollut mitenkään vaivaantunut näkemästään asetteli mulle pyyhkeet päälle ja kalu siinä vielä luiskahti pyyhkeiden välistäkin näkösälle, mutta hän peitti sen ja jatkoi juttua, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Jotenkin tuntuu siltä, että näitä nyt varmaan tapahtuu ja ammattihieroja osaa suhtautua tollaseen ilman mitään häslinkiä.

Oon naimisissa oleva mies ja kävin just miehen tekemässä kokovartalohieronnassa. En olis uskonut, mutta mulla alko seistä kun se hiero mun pakaroita. Olin tietty alasti ja se varmasti huomas. Mutta ei se tuntunu hämmentyneen siitä. Kaikkee se kosketus tekee. Ihan luonnollinen ja tavallinen tilanne.

Naishieroja olisi varmaan pettynyt, jos ei seisoisi käsitelyssä. Sama juttu, harmittaa naishierojan hieroessa reisiä, niin ei vaan ota kunnolla tanaan, varmaan pettymys myös hierojalle, niin no sitten jos tarraisi varteen kiinni niin voisi tulla eloa. Olen aktiivisti liikkuva ja salilla treenaileva vajaa viisikymppinen kaveri. Hierojalla käyn aika säännöllisesti ja olen pääsääntöisesti käyttänyt mieshierojaa, jolla löytyy myös hiukka enemmän ruista ranteissa ja voimaa tehdä hierontaa, kun lihasta löytyy.

Pari kertaa on käynyt on käynyt, että eureisiä hierottaessa on noussut oikein kunnon seisokki, että siinä pyyheliina on ollut komean telttana. Molemmilla kerroilla hieroja on suhtautunut hyvin mutkattomasti asiaan ja todennut, että kyllä tuollaista sattuu varsin usein. Olivat eri hierojia nämä kumpainenkin. Hiukan siinä hierottavalla tuli vaivaantunut olo alkuun, mutta sitten aloimme puhua toisen kanssa hyvinkin syvällisesti seksistä ja aktiivisuudesta jne.

Pidän aivan luonnollisena, että kalu saa erektion mikäli nainen hieroo ja varsinkin kehon etupuolelta. Mitä kumman häveliäisyyttä siinä tarvitsee tuntea? Eri asia on, jos hierottava verbaalisti häiritsee hierojaa kaksimielisillä ehdotuksillaan. Itse otan kiitollisena vastaan ehdotuksen, jos hieroja haluaa asiakasta palvellakseen hieroa jäykkyyden pois myös kalustani. Luonto se vain meissä miehissä tuo ilmi itsensä.

Eri asia sitten on, kuinka sen kanssa toimimme. Tuo on aika normaali tilanne. Minulla oli naishieroja ja kun olin siinä selälläni niin tuli ihan kunnon erektio. Pyyhe vaan oli vähä korkeella. Suhtautu ihan normaalisti ja sano että on ihan normaalia.

Aluksi olin vähän nolona. Sanoi että saa paremmin hierottua pakaroista ilman pyyhettä. Siinä kun se sitte hiero niin kalu pommpasi ihan kunnolla.

Nolona olin aluksi, mutta se on ihan yleistä. Suostu hieromaan kovuuden pois ja annoin kyllä hieroakkin. Sen verran alussa tuli erektio niin sain vielä toisen kun jalkapohjaa hiero ja iso kun minulla on niin vähän pyyhkeen alta pää pilkisti. En kehdannut pyytää toista kertaa kaluani hieromaan niin jäi sitten siihen, mutta ainakaan tämä ei ottanuy mitenkään pahasti. Kävin samalla hierojalla vielä pari kertaa ja jokaisella kerralla pakaroista hieroessa pomppasi pystyyn.

Eli ei siis ole mitään hävettävää jos erektio tulee kesken hieronnan. Jos hieroja on vaivaantunut niin yrität lopettaa. Muuten voi ihan hyvin antaa pysyä pystyssä.

Voiko reilusti pyytää naishierojaa hieromaan jäykistyksen pois, mitä olette mieltä? Itse en pyytäisi enkä kyllä varmaan suostuisikaan jos hieroja suostuisi hieromaan pois. Se olisi mielestäni loukkaus tyttöystävälleni. Mieshierojalla ollessani pomppasi kalu pystyyn ja kun olin siinä mies hierojalla niin en pitänyt edes pyyhettä päällä.

Yritti hieroja olla kattomatta, mutta levossa munani on n. Tarjoutu hieromaan jäykkyyden pois, mutta en antanut ettei ois tullut orgasmia vielä päälle. Laitto pyyhkeen siihen päälle ja oli aika telttana kyllä. Jalkoja hierossa oli jo laskenu niin kalu roikku siinä jalkovälissä niin siirsi kyllä pyyhkeen.

En suosittele että annatte hieroa sen pois. Kaverini kertoi että oli naishieroja vähän kauhistunut kun orgasmi tuli kun hieroi jäykkyyttä pois. Juu, itsekkin olen huomannut miten paljon hieronta vaikuttaa miehen kroppaan, kun hieron viikoittain erästä miespuolista kaveriani. Nyt yhden ainoan kerran hänelle ei ole tullut erektiota, kun kokeilin käyttää kehoni painoa enemmän hyväksi. En ole vielä oikein päässyt tämän asian takia varmuuteen siitä, että onko minun kannattavaa mennä joskus ihan hierontakurssille ja tehdä tästä ammattini.

Eipä ehkä kannata Jos et halua että miehillä tulee erektiota ei kannata mennä sillä harvoilla ei tule erektiota hierojalla. Ei mulla ainakaan tule, pelle. Ehdotan että hierot eri tavoin jos tuo erektio siis sinua häiritsee. Suurella osalla kyllä tulee kun hieroo oikeista kohtia. Kummasti alkaa elin kohoilla reisiä hierottaessa, mikä neuvoksi vai antaako vain uljaasti kohota? Eipä sitä voi estää, jos kerran alkaa seisomaan. Kuten sydämen lyöntiään ei voi lopettaa. Mitä se haittaa jos alkaa seistä.

Toisilla hermotukset menee niin, että reisiä hieroessa vaikutus ulottuu muiinkin lihasryhmiin. Hieronnan aiheuttama kudosten liike tuntuu lihaskalvoja myöten muihinkin lihasryhmiin.

Antakaa pojat rauhassa jököttää, kyllä se ohi menee, eikä ammattilainen pienistä hätkähdä. Etureisien sisäpinnat ovat herkimmät alueet keulimiselle. Sori vaan monille keskustelijoille, mutta tuskinpa ootte edes olleet hieronnassa.

Mulla ei ole tullut pakarahieronnassa kuin puolistondis, sille ei kyllä voinut mitään ja mitä siitä. Mutta osa tän ketjun jutuista on aika varmasti fantasiaa.

Se tilanne ei tod ole seksuaalinen. Oon käynyt luovuttamassa spermaakin, eikä siinä mun mielestä ole mitään noloa kiikuttaa luovutushuoneesta spermapurkki labraan, vaikka kaikki paikallaolijat tietävät, että luovutushuoneesta tullessani olen juuri vetänyt käteen.

Kun seksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä kummankaan asian kanssa, ei seisominen sinänsä ole noloa. Ei se erektio niin ihmeellinen asia ole. Itselläni on jalkojen hieronnassa useasti etenkin, jos olen treenaillut jalat tukkoon edellisenä päivänä alkanut seisomaan eikä ne hierojat sitä varmaan pääsääntöisesti huomaa.

Mutta varsinkin lonkan koukistajia hierottaessa saattaa pamahtaa armoton seisokki päälle eikä sille ihminen mitään voi. Tämän seisontavaaran vuoksi en kehtaa mennä mieshierojalle jalkojen hierontaan.

.. 9. toukokuu Helsinki · Tampere · Turku · Lahti · Terassiopas Tänään Kokkonen hoitaa kolmekymppistä miestä, jonka erektio katoaa kesken kaiken. Urologi Riitta Röngän mukaan erektiohäiriöön ei koululääketieteessä useinkaan käytetä hierontaa. Heitä, jotka eivät kuulu valtaosaan, odottaa Kalliossa Täti Erektio. Vierailija: "Kävin hierojalla ensimmäistä kertaa noin viikko sitten, ja kun hän hieroi reisiäni, sain aivan valtavan erektion. En voinut sille mitään. Pyyhe sen kun . Vierailija: "Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa hierojalla. Sisäreisiä hierottaessa sain aivan armottoman erektion, jolla en voinut mitään, vaikka koitin .

ITÄKESKUS HIERONTA BB SEKSIÄ

En ole enää mikään kiimanen yliherkkä teinipoika, vaan normaali terve 34v mies. Mitä mieltä naiset on? Miten suhtautuisitte hierojana keulivaan mies asiakkaaseen? Anna keulia ties vaikka akka on housut märkänä kun hieroo reisiäs.

Sä maksat siitä niin pitää hyväksyä sekin että miehellä seisoo. Vai et kiimases iässä 34 heh heh.. Hän voi kastella housunsa ja mä en tiedä siitä mitään. Ainakaan mä en näe sitä, ellei nyt ihan pesusieni satu olemaan. Mut, kun mun penis alkaa hierojan pöydällä seisoon, voi kopissa tulla kuumaa ja ahdasta. Eiköhän tuon ajan ammattilainen ymmärrä, ettei mies hallitse omaa elintään. Täytyy kai pahoitella vallattoman pikkuveljen käytöstä ja kuitata mahdollinen tilanne huumorilla. Sen ymmärrän, että kokenut naisten kaataja jopa mun asemassa olisi jopa pettynyt, ellei tossa tilanteessa keulis.

Itse olen kuitenkin tällainen yhden naisen mies, enkä ole harrastanut irtoja 15 vuoteen. Ja haluan pysyä naiselleni uskollisena ja vaadin sitä myös naiseltani. Aikuinen nainen ymmärtää kyllä tuollaisen eikä sinun kannata ottaa siitä ongelmaa.

Sanot vaan jotain ""se aina innostuu jos naisen käsi koskeen noin läheltä mutta ei kiinnitetä siihen mitään huomiota niin kyllä se siitä rauhoittuu. Kuule tuo on ihan normaalia johon kaikki hoitoja antavat naiset on jo tottuneet. Älä tee hommasta ongelmaa kun hierojasikin tekee vain työn. Noita intiimejä tilanteita tulee ja menee ja niin kuin sanoit itse päätät miten tilanne jatkuu. Kun on päättänyt olla uskollinen sitä vaan on.

Unohda veitikka niin sekin unohtaa sinut. Tuo on luonteen heikkoutta! Jos sinä oikeasti haluat olla uskollinen vaimollesi ja menet normaalisti hierottavaksi, sinä kyllä pystyt hallitsemaan itsesi, jos vain haluat. Ei miehen erektio vahingossa tule. Kyllä sinun täytyy itse sitä ruokkia. Heidi, et tunne miehiä. Vaikka mies ajattelisi esim. Varmasti hieroja on kokenut yhtä sun toista joten ei mitään hätää.

Minä aina sanon hierojalle kun kaluni nosusee että sillä on ihan omaa elämää, joten älä välitä. Hieroja naureskelee noin mukavasti ja puristaa hieman ekstraa kun hieroo reidet etupuolella.

Hän kyllä katselee tarkasti minkälaista elämää on pikkuhousuissani Älä jännitä,vaan nauti tilanteesta. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Kyllä totuus on se, että kalun seisominen ja erektio ei ole kiinni siitä mitä mies ajattelee.

Sitä säätelee tahdosta riippumaton lihaksisto. Tietysti jokin aistiärsyke voi myös laukaista tilanteen. Spontaanit erektion ovat osa jokaisen miehen elämää. Erityisen helposti erektion saa juuri esin hierojalla kun hierotaan esim pohkeita. Uskomatonta mutta olen joskus lauennut hierojalla, kun on pakaroita ja jalkoja hierottu, ja kyllä tilanne nolotti, kun pelkäsin milloin pitää kääntyä.

No pitihän sitä sitten kääntyä, jolloin hieroja näki mitä oli tapahtunut. Totesi todella hienotunteisesti, että purkauduit ja pyyhki ylimääräiset rähmät pois. Hän vain totesi, että olen ihan normaali mies, ja miehelle joskus tulee "" tämä vahinko"".

Korosti vielä, että se on luonnollista eikä tarvise hävetä yhtään. Nykyisin en pelkää enää, jos sattuu vahinko. Sami tämä on myös mahdollista, mutta kyllä kokeneet naishierojat siihen osaavat hienotunteisesti huumorilla suhtautua. Et sinä Heidi taida juurikaan miehiä tuntea. Miehen penis on kutakuinkin tahdosta riippumaton laitos. Erektion laukaisee alitajunta, ei miehen omat ajatukset.

Toki mies voi saada ajatuksillaan aikaan erektion, mutta toisin päin se ei toimi. Erektiota ei juurikaan voi estää, jos se on tullakseen. Mikä tahansa asia, joka saa miehessä aikaan hyvänolontunteen, voi myös saada aikaan erektion. Ymmärrän, ettei mies erektiotaan hallitse. Mutta ne ajatukset mitkä johtaa erektioon, ne pitäisi aikuisen ihmisen pystyä kontrolloimaan. Kyllähän sinulla seisoo jos sä ajattelet sen hierojan nuorta vartaloa!

Jos menet hierottavaksi ja unohdat hierojan sukupuolen. Olet vaan ja nautit. Keuliiko jos käyt mieshierojalla? Itse jos olisin hieroja keskeyttäisin hieronnan aivan varmasti, kunnes tilanne rauhoittuu.

Se on sellainen vanha sanonta, että ei sormi niin hiljaa pysty pimpsaa koittamaan, ettei kulli sitä kuulisi. Eiköhän sinua Heidi nyt pipo kiristä vähän liikaa. Sinulla on perusasiat miehistä melko puutteelliset. Kyllä kai jokainen voi haaveilla tai unelmoida esim hieronnan aikana mistä haluaa.

Ja kuka sen sanoo, että mies juuri sitä hierojaa ajattelee. Siitä ei kerta kaikkiaan tule mitään, jos hieroja keskeyttää aina erektion ajaksi työnsä. Samantien voi sitten laittaa pillit pussiin. Jäin oikein pohtimaan ajatustasi, ja vähän tuntuu, että onko sinulla sittenkään sen seisomisen kanssa ongelmia. Kysymyksesi oki hyvä, mutta nuo lisäyksen sai minulle ajatuksen, että tilanne ei olekaan todellinen, vaan mielikuvutuksen tuotetta? Kyllä itselläni on ihan posiviivisia kokemuksia hierojalla ja lääkärillä käynnillä.

Joskus on esim naislääkäri suorittanut tuseerauksen, ja minulla on siitä alkanut seisokki, johon lääkäri totesi, että hienostihan sinulla kaikki toimii. Minulle siinä on tutkimuksessa on ratkaisevaa juuri sukupuoli, koska naisilla on pienemmät sormet, niin ei tee kipeää. Se on ihan toista kun joku mies tekee sen ronskisti.

Heidi, olen kanssasi samaa mieltä, ihminen pystyy itsessään tukahduttaan kaiken. Tunteet ja fyysiset tarpeet. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sama tapahtui, mulle tossa pari viikkoo sitten, kun olin jo tutulla mieshierojalla, joka hieroi koko kropan.

Hieroja siinä sanoi, että on tosi hyvä hieroa pakaratkin, kun ei ole alkkareita edessä. Jatkoi sitten hierontaa ja tunsin et stondis alkoi kehittyä. Sitten takareisiä hieroessa mulla seisoi jo täysillä, eikä tuntunut loppuvan.

Hieroja varmaan näki tilanteeni, koska kalu oli näkyvillä jalkojen välissä, eikä kääntyneenä ylöspäin. Jonkin ajan kuluttua hän lopetti hieronnan ja pyysi sitten kääntymään selälleen. Mulla täys stondis päällä, mutta hieroja ei ollut mitenkään vaivaantunut näkemästään asetteli mulle pyyhkeet päälle ja kalu siinä vielä luiskahti pyyhkeiden välistäkin näkösälle, mutta hän peitti sen ja jatkoi juttua, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jotenkin tuntuu siltä, että näitä nyt varmaan tapahtuu ja ammattihieroja osaa suhtautua tollaseen ilman mitään häslinkiä.

Oon naimisissa oleva mies ja kävin just miehen tekemässä kokovartalohieronnassa. En olis uskonut, mutta mulla alko seistä kun se hiero mun pakaroita. Olin tietty alasti ja se varmasti huomas. Mutta ei se tuntunu hämmentyneen siitä. Kaikkee se kosketus tekee. Ihan luonnollinen ja tavallinen tilanne.

Naishieroja olisi varmaan pettynyt, jos ei seisoisi käsitelyssä. Sama juttu, harmittaa naishierojan hieroessa reisiä, niin ei vaan ota kunnolla tanaan, varmaan pettymys myös hierojalle, niin no sitten jos tarraisi varteen kiinni niin voisi tulla eloa.

Olen aktiivisti liikkuva ja salilla treenaileva vajaa viisikymppinen kaveri. Hierojalla käyn aika säännöllisesti ja olen pääsääntöisesti käyttänyt mieshierojaa, jolla löytyy myös hiukka enemmän ruista ranteissa ja voimaa tehdä hierontaa, kun lihasta löytyy. Pari kertaa on käynyt on käynyt, että eureisiä hierottaessa on noussut oikein kunnon seisokki, että siinä pyyheliina on ollut komean telttana.

Molemmilla kerroilla hieroja on suhtautunut hyvin mutkattomasti asiaan ja todennut, että kyllä tuollaista sattuu varsin usein. Olivat eri hierojia nämä kumpainenkin. Hiukan siinä hierottavalla tuli vaivaantunut olo alkuun, mutta sitten aloimme puhua toisen kanssa hyvinkin syvällisesti seksistä ja aktiivisuudesta jne.

Pidän aivan luonnollisena, että kalu saa erektion mikäli nainen hieroo ja varsinkin kehon etupuolelta. Mitä kumman häveliäisyyttä siinä tarvitsee tuntea? Eri asia on, jos hierottava verbaalisti häiritsee hierojaa kaksimielisillä ehdotuksillaan. Itse otan kiitollisena vastaan ehdotuksen, jos hieroja haluaa asiakasta palvellakseen hieroa jäykkyyden pois myös kalustani.

Luonto se vain meissä miehissä tuo ilmi itsensä. Eri asia sitten on, kuinka sen kanssa toimimme. Tuo on aika normaali tilanne. Minulla oli naishieroja ja kun olin siinä selälläni niin tuli ihan kunnon erektio. Pyyhe vaan oli vähä korkeella. Suhtautu ihan normaalisti ja sano että on ihan normaalia.

Aluksi olin vähän nolona. Sanoi että saa paremmin hierottua pakaroista ilman pyyhettä. Siinä kun se sitte hiero niin kalu pommpasi ihan kunnolla. Nolona olin aluksi, mutta se on ihan yleistä. Suostu hieromaan kovuuden pois ja annoin kyllä hieroakkin.

Sen verran alussa tuli erektio niin sain vielä toisen kun jalkapohjaa hiero ja iso kun minulla on niin vähän pyyhkeen alta pää pilkisti. En kehdannut pyytää toista kertaa kaluani hieromaan niin jäi sitten siihen, mutta ainakaan tämä ei ottanuy mitenkään pahasti. Kävin samalla hierojalla vielä pari kertaa ja jokaisella kerralla pakaroista hieroessa pomppasi pystyyn. Eli ei siis ole mitään hävettävää jos erektio tulee kesken hieronnan.

Jos hieroja on vaivaantunut niin yrität lopettaa. Muuten voi ihan hyvin antaa pysyä pystyssä. Voiko reilusti pyytää naishierojaa hieromaan jäykistyksen pois, mitä olette mieltä? Itse en pyytäisi enkä kyllä varmaan suostuisikaan jos hieroja suostuisi hieromaan pois. Se olisi mielestäni loukkaus tyttöystävälleni. Mieshierojalla ollessani pomppasi kalu pystyyn ja kun olin siinä mies hierojalla niin en pitänyt edes pyyhettä päällä.

Yritti hieroja olla kattomatta, mutta levossa munani on n. Tarjoutu hieromaan jäykkyyden pois, mutta en antanut ettei ois tullut orgasmia vielä päälle. Laitto pyyhkeen siihen päälle ja oli aika telttana kyllä. Jalkoja hierossa oli jo laskenu niin kalu roikku siinä jalkovälissä niin siirsi kyllä pyyhkeen. En suosittele että annatte hieroa sen pois.

Kaverini kertoi että oli naishieroja vähän kauhistunut kun orgasmi tuli kun hieroi jäykkyyttä pois. Juu, itsekkin olen huomannut miten paljon hieronta vaikuttaa miehen kroppaan, kun hieron viikoittain erästä miespuolista kaveriani. Nyt yhden ainoan kerran hänelle ei ole tullut erektiota, kun kokeilin käyttää kehoni painoa enemmän hyväksi.

En ole vielä oikein päässyt tämän asian takia varmuuteen siitä, että onko minun kannattavaa mennä joskus ihan hierontakurssille ja tehdä tästä ammattini. Eipä ehkä kannata Jos et halua että miehillä tulee erektiota ei kannata mennä sillä harvoilla ei tule erektiota hierojalla.

Ei mulla ainakaan tule, pelle. Ehdotan että hierot eri tavoin jos tuo erektio siis sinua häiritsee. Suurella osalla kyllä tulee kun hieroo oikeista kohtia. Kummasti alkaa elin kohoilla reisiä hierottaessa, mikä neuvoksi vai antaako vain uljaasti kohota? Eipä sitä voi estää, jos kerran alkaa seisomaan. Kuten sydämen lyöntiään ei voi lopettaa. Mitä se haittaa jos alkaa seistä. Toisilla hermotukset menee niin, että reisiä hieroessa vaikutus ulottuu muiinkin lihasryhmiin.

Hieronnan aiheuttama kudosten liike tuntuu lihaskalvoja myöten muihinkin lihasryhmiin. Antakaa pojat rauhassa jököttää, kyllä se ohi menee, eikä ammattilainen pienistä hätkähdä. Etureisien sisäpinnat ovat herkimmät alueet keulimiselle. Sori vaan monille keskustelijoille, mutta tuskinpa ootte edes olleet hieronnassa. Mulla ei ole tullut pakarahieronnassa kuin puolistondis, sille ei kyllä voinut mitään ja mitä siitä. Mutta osa tän ketjun jutuista on aika varmasti fantasiaa.

Se tilanne ei tod ole seksuaalinen. Oon käynyt luovuttamassa spermaakin, eikä siinä mun mielestä ole mitään noloa kiikuttaa luovutushuoneesta spermapurkki labraan, vaikka kaikki paikallaolijat tietävät, että luovutushuoneesta tullessani olen juuri vetänyt käteen.

Kun seksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä kummankaan asian kanssa, ei seisominen sinänsä ole noloa. Ei se erektio niin ihmeellinen asia ole. Itselläni on jalkojen hieronnassa useasti etenkin, jos olen treenaillut jalat tukkoon edellisenä päivänä alkanut seisomaan eikä ne hierojat sitä varmaan pääsääntöisesti huomaa.

Mutta varsinkin lonkan koukistajia hierottaessa saattaa pamahtaa armoton seisokki päälle eikä sille ihminen mitään voi. Tämän seisontavaaran vuoksi en kehtaa mennä mieshierojalle jalkojen hierontaan.

Paikkakunnallamme on hierojakoulu ja käyn pääsääntöisesti siellä hieronnoissa edullisten hintojen vuoksi. Viime viikolla sitten homma meni pidemmälle ja kun naispuolinen hierojaopiskelija hieroi voimakkaasti ja täysin luonnollisesti pakaroitani ja kun kalu alkoi turvota ja hän jatkoi pahaa aavistamatta hierontaa niin kohtahan sykin ja pyörin siinä makuulla ja hän hellitti hienovaraisesti hetkeksi hieronnan, kun huomasi tapahtuneen.

Tuntuihan se hetkellisesti hyvältä, mutta enemmän nolotti. En tiedä sitten vaikuttiko tapahtuneeseen se, että hän oli kokemattomuuttaan laskenut alushuosut niin alas, että hänen hieroessaan sormet hipaisivat välillä pusseja. Totuus on tarua ihmeellisempää, hymyä vaan huuleen. Itsellä kävin joitakin vuosia sitten vähän vastaavanlainen tapaus kun selkäleikkauksen jälkeen sain lähetteen fysikaaliseen hierontaan. Silloin minulle antoi fysikaalista hierontaa nuori nainen joka opiskeli hierojaksi.

Tätä ennen tietenkin varsinainen naishieroja kysyi, että voiko hän tää nuori opiskelija nainen hieroa sinua? Kyllähän se minulle passas, että kuka sitä fysikaalista hierontaa antaa. Kysyinkin häneltä, että aina kun olen käynyt fysikaalisessa hieronnassa niin minkä takia varsinainen hieroja kysyy, että sellainen hieroja joka opiskelee hierojaksi kysytään tuo kysymys. Hän vastasi, että jotkut asiakkaat eivät halua, että opiskelija hieroo heitä.

Erektio hieronnassa tampere

Back to Top